2021. június

 

Pintér Angelika Dóra Kistermelői lekvárkészítő üzem növekedési lehetőségei - a fejlődés lehetőségei és korlátjai 

 

2021. január

 

Beke Andor           Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe 
Beke Gabriella Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata
Genál Csanád Alma fogyasztási szokások és befolyásoló tényezők Magyarországon - titkosított
Hadiné Turcsik Kinga Meggyfajták beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlító elemzése
Kovács Imre Kisüzemi gyümölcs- és zöldség feldolgozó üzem létesítése
Nagyné Szaksz Gabriella    A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában - titkosított
Nemcsák László Diófeldolgozó üzem tervezése - titkosított
Szalczgruber Miklós Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken - titkosított
Vidács Gergely Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján - titkosított
 
 

2020. január

 

Beliczai Zsolt Sándor Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata
Buday Katalin Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata
Csizmadia György A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója
Dancs Réka A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében - titkosított
Gulyás György Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál
Harsányiné Szakács Renáta Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére
Hegedűs-Deme Zsolt Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai - titkosított
Májer Géza Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban - titkosított
Orosz Erzsébet A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlősi telephelyén - titkosított
Paróczai Csaba Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére
Schnell Imre Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során
Szabó Zsanett A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában - titkosított
Dr. Tóth Csaba HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása temelői bázison - titkosított
Tóth Szabolcs Bio és konvencionális Oblacsinszka meggy beltartalmi változásának nyomon követése sűrítés során