2020. január

 

Beliczai Zsolt Sándor Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata
Buday Katalin Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata
Csizmadia György A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója
Dancs Réka A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében - titkosított
Gulyás György Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál
Harsányiné Szakács Renáta Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére
Hegedűs-Deme Zsolt Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai - titkosított
Májer Géza Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban - titkosított
Orosz Erzsébet A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlősi telephelyén - titkosított
Paróczai Csaba Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére
Schnell Imre Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során
Szabó Zsanett A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában - titkosított
Dr. Tóth Csaba HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása temelői bázison - titkosított
Tóth Szabolcs Bio és konvencionális Oblacsinszka meggy beltartalmi változásának nyomon követése sűrítés során