2021. január

Beke Andor           Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe 
Beke Gabriella Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata
Genál Csanád Alma fogyasztási szokások és befolyásoló tényezők Magyarországon - titkosított
Hadiné Turcsik Kinga Meggyfajták beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlító elemzése
Kovács Imre Kisüzemi gyümölcs- és zöldség feldolgozó üzem létesítése
Nagyné Szaksz Gabriella    A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában - titkosított
Nemcsák László Diófeldolgozó üzem tervezése - titkosított
Szalczgruber Miklós Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken - titkosított
Vidács Gergely Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján - titkosított
 
 

2020. január

 

Beliczai Zsolt Sándor Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata
Buday Katalin Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata
Csizmadia György A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója
Dancs Réka A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében - titkosított
Gulyás György Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál
Harsányiné Szakács Renáta Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére
Hegedűs-Deme Zsolt Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai - titkosított
Májer Géza Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban - titkosított
Orosz Erzsébet A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlősi telephelyén - titkosított
Paróczai Csaba Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére
Schnell Imre Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során
Szabó Zsanett A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában - titkosított
Dr. Tóth Csaba HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása temelői bázison - titkosított
Tóth Szabolcs Bio és konvencionális Oblacsinszka meggy beltartalmi változásának nyomon követése sűrítés során